Ulei Cocos 1000 ml., Eden
(0)
Cod:
5999563455233
Producator:
Eden
Uleiul de cocos este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nuca de cocos uscat. Poate fi folosit pentru prajit, gatit, dar si pentru uz cosmetic
27,30 lei
pretul include tva
  Disponibil in stoc (7buc)
Uleiul de cocos este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nuca de cocos uscat. Poate fi folosit pentru prajit, gatit, dar si pentru uz cosmetic
Pentru gatit si copt
100% Ulei de cocos nehidrogenat
Hidrateaza pielea in profunzime
Tonifica
Previne aparitia ridurilor
Regenereaza parul
Nu se cunosc
REVIEWURI CLIENTI
(0 comentarii)
GAMA VARIATA DE PRODUSE

 dedicata sanatatii tale

LIVRARE GRATUITA

 Pentru comenzi mai mari de 200 lei

GARANTIA RETURULUI

 14 zile - banii inapoi

PLATI SIGURE

 euPlatesc si PayPal

O echipa dedicata starii tale de bine

Prin comercializarea produselor noastre, incurajam, intai de toate, mentinerea unei stari generale bune, pentru a nu fi nevoie mai tarziu de tratarea eventualelor afectiuni.
Pentru aceasta, iti aducem o gama larga de produse naturiste pentru recapatarea si mentinerea unei stari generale de bine.
Incercam sa strangem o mica parte din marea varietate de produse romanesti si sa le prezentam mai departe publicului larg, imbinand valorile traditionale cu descoperirile de ultim moment.