NU STII CE PRODUS SA ALEGI?
Ai o problema de sanatate si nu stii pentru ce remediu sa optezi? Specialistii nostri te vor ajuta cu cel mai bun sfat.
SCRIE-NE ACUM!
Politica de retur

Conform Ordonantei nr. 34/4.06.2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului". Pentru a respecta termenul-limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra, in scris la office@plantada.ro sau telefonic.

In situatia mentionata mai sus, clientul va returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre clienti. Produsele trebuie returnate in ambalajul original, de preferat prin curierul trimis de catre Plantada.ro. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs.

Daca cererea de retragere este confirmata de catre noi, vom rambursa suma aferenta produselor ce face obiectul cererii de retragere, cu exceptia costurilor de livrare nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din prezentul contract. Rambursarea sumei se va face intr-un cont bancar pus la dispozitie de catre client, indiferent de modalitatea de plata aleasa initial.

Va precizam ca produsele alimentare si cosmetice comercializate prin intermediul site-ului, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizata.

GAMA VARIATA DE PRODUSE

 dedicata sanatatii tale

LIVRARE GRATUITA

 Pentru comenzi mai mari de 200 lei

GARANTIA RETURULUI

 14 zile - banii inapoi

PLATI SIGURE

 euPlatesc si PayPal

O echipa dedicata starii tale de bine

Prin comercializarea produselor noastre, incurajam, intai de toate, mentinerea unei stari generale bune, pentru a nu fi nevoie mai tarziu de tratarea eventualelor afectiuni.
Pentru aceasta, iti aducem o gama larga de produse naturiste pentru recapatarea si mentinerea unei stari generale de bine.
Incercam sa strangem o mica parte din marea varietate de produse romanesti si sa le prezentam mai departe publicului larg, imbinand valorile traditionale cu descoperirile de ultim moment.