Pectina 70 cps., Favisan
(0)
Cod:
6421830001137
Producator:
Favisan

Pectina insănătoşeşte flora intestinală, favorizează asimilarea alimentelor, în cazul persoanelor vârstnice şi a copiilor mici, este bactericid, cicatrizant, detoxifiant, antivomitiv; scade colesterolul şi lipidele, reglează glicemia.
Pectina de mar este un remediu naturist folosit in curele de slabire. Este fibra vegetala solubila ce formeaza in amestec cu sucul gastric un complex gelatinos neabsorbabil. Acesta induce senzatia de satietate, reduce absorbtia lipidelor, stimuleaza secretia biliara si regleaza tranzitul intestinal. Exista mai multe tipuri de pectine intrebuintate in industria alimentara. In stare naturala il gasiti in cantitati mai mari in portocale, gutui, mere, dar de fapt cam toate fructele contin pectina – nimic altceva decat un polizaharid acid. Pectina folosita in industria alimentara se extrage din pulpa de mar si din coji de portocale. Se mai folosesc pe scara larga si saruri ale acidului pectic: pectaţii de sodiu, potasiu şi amoniu. Toate aceste substante servesc ca emulgatori, stabilizatori si agenti de ingrosare pentru marmelade, jeleuri de fructe, siropuri. Datorita efectului de ingrosare, pectina da senzatia de satietate, de aceea se foloseste in produsele destinate dietei. Pectina de mar intervine in metabolismul lipidic, fiind un excelent absorbant al lipidelor. Reduce sinteza colesterolului si a trigliceridelor in ficat. Impreuna cu alte fibre imunatateste tranzitul la nivelul intestinului gros prin cresterea cantitatii de materii fecale, inutile, ce urmeaza a fi eliminate din organism. Alaturi de alte fibre amelioreaza activitatea colonului si asigura mentinerea florei bacteriene la nivel satisfacator. Consumate inainte de mese, cu apa, fibrele hidrosolubile leaga moleculele de apa in stomac si formeaza un amestec gelatinos care creeaza senzatia de satietate.  Pectina actioneaza ca unemulgator, stabilizator si agent de ingrosare pentru marmelade, jeleuri de fructe, siropuri, fiind folosit in locul gelatinei sintetice. Pectina din mere este folosită pe scară largă în industria farmaceutică și cosmetică, dar mai ales în industria alimentară, la prepararea gemurilor, dulcețurilor, umpluturilor pentru pateuri, dar și ca adaos în iaurturi și băuturi pe bază de lapte și fructe. În unele produse, cum ar fi rahatul, anumite formule de praf pentru glazuri sau budinci, pectina poate înlocui gelatina sau amidonul

27,72 lei
pretul include tva
  Disponibil in stoc (5buc)

Pectina insănătoşeşte flora intestinală, favorizează asimilarea alimentelor, în cazul persoanelor vârstnice şi a copiilor mici, este bactericid, cicatrizant, detoxifiant, antivomitiv; scade colesterolul şi lipidele, reglează glicemia.
Pectina de mar este un remediu naturist folosit in curele de slabire. Este fibra vegetala solubila ce formeaza in amestec cu sucul gastric un complex gelatinos neabsorbabil. Acesta induce senzatia de satietate, reduce absorbtia lipidelor, stimuleaza secretia biliara si regleaza tranzitul intestinal. Exista mai multe tipuri de pectine intrebuintate in industria alimentara. In stare naturala il gasiti in cantitati mai mari in portocale, gutui, mere, dar de fapt cam toate fructele contin pectina – nimic altceva decat un polizaharid acid. Pectina folosita in industria alimentara se extrage din pulpa de mar si din coji de portocale. Se mai folosesc pe scara larga si saruri ale acidului pectic: pectaţii de sodiu, potasiu şi amoniu. Toate aceste substante servesc ca emulgatori, stabilizatori si agenti de ingrosare pentru marmelade, jeleuri de fructe, siropuri. Datorita efectului de ingrosare, pectina da senzatia de satietate, de aceea se foloseste in produsele destinate dietei. Pectina de mar intervine in metabolismul lipidic, fiind un excelent absorbant al lipidelor. Reduce sinteza colesterolului si a trigliceridelor in ficat. Impreuna cu alte fibre imunatateste tranzitul la nivelul intestinului gros prin cresterea cantitatii de materii fecale, inutile, ce urmeaza a fi eliminate din organism. Alaturi de alte fibre amelioreaza activitatea colonului si asigura mentinerea florei bacteriene la nivel satisfacator. Consumate inainte de mese, cu apa, fibrele hidrosolubile leaga moleculele de apa in stomac si formeaza un amestec gelatinos care creeaza senzatia de satietate.  Pectina actioneaza ca unemulgator, stabilizator si agent de ingrosare pentru marmelade, jeleuri de fructe, siropuri, fiind folosit in locul gelatinei sintetice. Pectina din mere este folosită pe scară largă în industria farmaceutică și cosmetică, dar mai ales în industria alimentară, la prepararea gemurilor, dulcețurilor, umpluturilor pentru pateuri, dar și ca adaos în iaurturi și băuturi pe bază de lapte și fructe. În unele produse, cum ar fi rahatul, anumite formule de praf pentru glazuri sau budinci, pectina poate înlocui gelatina sau amidonul

Pectina 0.3 g

Insanatoseste flora intestinala
Favorizeaza asimilarea alimentelor
In cazul persoanelor varstnice si a copiilor mici
Este bactericid
Cicatrizant
Detoxifiant
Antivomitiv
Scade colesterolul si lipidele
Regleaza glicemia

Copii: 1cps x 3/zi intre mese
Adulti: 2cps x 3/zi intre mese

Nu se cunosc

REVIEWURI CLIENTI
(0 comentarii)
GAMA VARIATA DE PRODUSE

 dedicata sanatatii tale

LIVRARE GRATUITA

 Pentru comenzi mai mari de 200 lei

GARANTIA RETURULUI

 14 zile - banii inapoi

PLATI SIGURE

 euPlatesc si PayPal

O echipa dedicata starii tale de bine

Prin comercializarea produselor noastre, incurajam, intai de toate, mentinerea unei stari generale bune, pentru a nu fi nevoie mai tarziu de tratarea eventualelor afectiuni.
Pentru aceasta, iti aducem o gama larga de produse naturiste pentru recapatarea si mentinerea unei stari generale de bine.
Incercam sa strangem o mica parte din marea varietate de produse romanesti si sa le prezentam mai departe publicului larg, imbinand valorile traditionale cu descoperirile de ultim moment.