NU STII CE PRODUS SA ALEGI?
Ai o problema de sanatate si nu stii pentru ce remediu sa optezi? Specialistii nostri te vor ajuta cu cel mai bun sfat.
SCRIE-NE ACUM!
Termeni si conditii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CUPRINS:

1. Cand se aplica?
2. Care este scopul acestei politici?
3. Ce reprezinta datele cu caracter personal?
4. In ce scop le colectam?

  • Scopuri CONTRACTUALE
  • Scopuri FUNCTIONALE
  • Scopuri de MARKETING

5. Cum le colectam?
6. Ce drepturi aveti?

  • Dreptul de accesare
  • Dreptul de modificare si stergere
  • Dreptul de restrictionare a prelucrarii
  • Dreptul la portabilitate (export) al datelor
  • Dreptul de a nu fi supus unei actiuni cu caracter automat
  • Dreptul de a inainta plangere

7. Cui dezvaluim datele?
8. Cum asiguram securitatea datelor?
9. Care sunt perioadele de pastrare?
10. Cum tratam solicitarile minorilor?
11. Ce facem in cazul incidentelor de securitate?
12. Ce inregistrari pastram?

 

1. Cand se aplica?

Politica de confidentialitate se aplica datelor personale ale celor care doresc sa devina, sunt sau au fost clienti Santo Raphael Import Export SRL, inclusiv datele colectate, utilizate sau dezvaluite in timp ce utilizeaza site-ul companiei noastre, disponibil la adresa www.plantada.ro. Cand ne referim la "PLANTADA”, "noi" sau “compania noastra” in aceasta declaratie, ne referim la Santo Raphael Import Export SRL.

Va puteti gestiona consimtamantul asupra scopurilor in care vor fi utilizate datele cu caracter personal trimitand un e-mail la adresa office@plantada.ro, ne puteti scrie la adresa Tunari, Calea Bucuresti, nr. 4, et. 1-2 Jud. Ilfov.

Aceasta politica este valabila incepand cu data de 25.05.2018

2. Care este scopul?
Cand utilizati site-ul nostru ne incredintati o parte dintre datele dumneavoastra cu caracter personal. Intelegem acest lucru si il apreciem. Prin tot ceea ce facem ne straduim sa le protejam si sa va oferim un control cat mai bun asupra lor.

Politica de confidentialitate va ajuta sa intelegeti ce date personale colectam despre dumneavoastra, modul in care folosim datele dumneavoastra personale si ce optiuni aveti asupra utilizarii acestora.

Ne angajam sa pastram acuratetea, confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra personale. Pentru a fi in concordanta cu modificarile legislative si/sau cu realitatile practice cu care se confrunta, ne rezervam dreptul de a ajusta oricand prezenta politica, modificarile devenind obligatorii din momentul publicarii acestora pe site.

3. Ce reprezinta datele cu caracter personal?
Dorim sa intelegeti cat mai clar ce reprezinta “datele cu caracter personal”.

Datele cu carater personal sunt informatii, despre o persoana identificata sau identificabila. Exemple de astfel de date: nume, prenume, adresa, numar de telefon, email, date legate de cartea de identitate, CNP, informatii bancare, cookie, adresa de IP a calculatorului, ID-urile dispozitivelor mobile, informatii din browserul dumneavoastra web (cum ar fi tipul browserului si limba browserului), actiunile pe care le faceti pe site-ul nostru web etc.

4. In ce scop le colectam?
Datele cu caracter personal sunt colectate pentru derularea efectiva a relatiilor comerciale, pentru a va oferi servicii cat mai bune (livrari rapide, plati electronice etc.), pentru a imbunatati permanent functionalitatile site-ului nostru sau pentru a va aduce in atentie reclame si promotii relevante pentru dumneavoastra.

Limitam datele personale pe care le colectam la ceea ce este relevant in vederea procesarii particulare a acestora. Nu procesam datele dumneavoastra personale in moduri care sunt incompatibile cu scopurile pentru care informatiile au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastra.

Date CONTRACTUALE (obligatorii) - pentru demararea procesului de angajare a unui contract si pentru derularea efectiva a relatiei comerciale.
Se pot colecta date (nume, prenume, telefon, email etc.) pentru a putea sa raspundem intrebarilor dumneavoastra legate de produsele si serviciile noastre (inclusiv prin utilizarea unei solutii dedicate de vanzari tip CRM), pentru a putea organiza procesarea si livrarea efectiva a comenzilor dumneavoastra. Aceste date sunt colectate prin formulare dedicate din site de genul: contact, solicita oferta, comanda online, solicita consultanta, contul meu etc. Aceste date sunt denumite generic “date contractuale”. Fara ele, comanda dumneavoastra nu poate fi preluata (de exemplu: nu stim cum sa va raspundem la intrebari), nu poate fi prelucrata (de exemplu nu pot fi emise documente fiscale pentru incasarea contravalorii produselor, etc) si nu poate fi livrata (prin curier sau prin alte metode acceptate). Nu veti putea beneficia de serviciile sau produsele noastre utilizand site-ul nostru, fara a furniza aceste date.
Putem dezvalui datele dumneavoastra personale fara a va oferi posibilitatea de a renunta atunci cand utilizam procesatorii terta parte (firme de curierat, procesatori de plati online etc.) pentru a efectua servicii in numele nostru si conform instructiunilor noastre.
Clientii nu pot renunta la primirea de e-mailuri legate de procesarea, derularea si livrarea comenzii (sau a altor procese asociate acestui scop).
Temeiul juridic pentru prelucrarea acestor date il reprezinta interesele noastre legitime (articolul 6 alin 1 lif (f) din regulamentul general privind protectia datelor).


Date FUNCTIONALE - pentru o experienta cat mai buna in utilizarea site-ului
Se pot colecta date directe (nume, prenume, telefon, email, etc) pentru asigurarea unei experiente mai bune in utilizarea site-ului. Datele se colecteaza prin intermediul formularelor din site de genul: alerta de pret (pentru a primit atentionare la scaderea unui pret), alerta de stoc (pentru a fi alertat cand un produs apare in stoc), cosuri abandonate (pentru a va reaminti de achizitiile nefinalizate), solicitare review etc.
Aceste date sunt denumite generic “date in scopuri functionale”.
Se pot colecta datele indirecte ce se pot utiliza in crearea unui website mai bine structurat (ex: rapoartele din Google Analytics etc.). Aceste date ne ajuta sa vedem fluxul de navigare a vizitatorilor in site, volumul de navigare precum si alte informatii utile relevante in imbunatatirea site-ului, pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna.
Toate aceste functionalitati sunt gandite pentru a va oferi cele mai bune optiuni de informare si achizitie.
Daca nu sunteti de acord cu utilizarea datelor in acest scop, nu puteti beneficia de  avantajele acestor functionalitati.
Temeiul legal al colectarii acestor date il reprezinta consimtamantul (art.6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).


Date de MARKETING - pentru un site mai bine structurat, reclama relevanta si informare in social media
Se colecteaza date personale, cum ar fi datele directe (nume, prenume, telefon, email etc.) sau indirecte (cookie-uri, adresa de IP a calculatorului, locatia, ID-urile dispozitivelor mobile etc.).
Datele directe se colecteaza pentru inscrierile la newsletter (transmiterea de buletine informative, oferte comerciale etc.). Daca doriti sa nu mai primiti astfel de materiale puteti sa accesati link-ul "dezabonare" situat in partea de jos a e-mailurilor de marketing ale companiei noastre.
Cookie-urile sunt fisiere de date care sunt trimise de pe un site web catre un browser pentru a inregistra informatii despre utilizatori in diferite scopuri. Utilizam cookie-uri si tehnologii similare. Pentru informatii suplimentare consultati pagina de pe site-ul nostru care contine politica privind cookie-urile.
Datele pot fi utilizate si pentru afisarea unor reclame adaptate dorintelor dumneavoastra (ex: Google Remarketing, Facebook Pixel etc.). Este posibil sa va fie prezentate reclame la produsele de care ati fost interesati sau pe care le-ati vizualizat.
Site-ul nostru va permite sa va conectati cu retele media sociale, cum ar fi Facebook (facebook.com), Linkedin (linkedin.com) si Twitter (twitter.com) ("Social Media"). Conectandu-va, se pot colecta adresa IP si pagina pe care o vizitati din site-ul nostru. De asemenea se seteaza un cookie pentru a permite aplicatiilor de social media sa functioneze corect. S-ar putea sa vi se ofere o optiune de catre conturile de social media pentru a posta informatii despre activitatile dumneavoastra pe pagina personala de profil din reteaua social media, pentru a le permite accesul si altor utilizatori la acele informatii din reteaua dumneavoastra.
Aceste date le denumim generic ”date in scopuri de marketing”.
Temeiul legal al colectarii acestor date il reprezinta consimtamantul (art.6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).

5. Cum le colectam si cum va gestionati consimtamantul?
Cand interactionati cu site-ul nostru, va oferim posibilitatea de a acorda si de a va retrage in orice moment consimtamantul pentru utilizarea datelor dumneavoastra.


Oferim vizitatorilor site-ului si clientilor care furnizeaza datele cu caracter personal mijloacele pentru a alege modul in care folosim aceste date. Consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal se poate solicita la crearea de cont, la lansarea unei comezi (cu sau fara cont), la lansarea unui formular, precum si la orice alt scop care implica acordarea consimtamantului, prin accesarea unui panou de control general (cumulat sau individual, pe fiecare categorie de date sau scop invidual) sau prin alta maniera tehnica, creata cu acest scop.

Veti avea posibilitatea de a va da explicit consimtamantul asupra scopurilor in care vor fi utilizate datele cu caracter personal si de a-l gestiona ulterior, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

6. Ce drepturi aveti?
Depunem toate eforturile pentru a va garanta drepturile pe care le aveti, in conformitate cu legislatia in vigoare.


Aveti dreptul de a accesa datele dumneavoastra personale. In consecinta, daca este cazul, va oferim acces la datele personale pe care le pastram in legatura cu dumneavoastra. De asemenea, va oferim posibilitatea de a alege daca doriti sa primiti oferte si promotii de la noi, dar si sa corectati, sa modificati sau sa stergeti informatiile dumneavoastra.

Putem limita sau refuza accesul la datele cu caracter personal, in cazul in care eforturile sau cheltuielile de furnizare a accesului ar fi disproportionate fata de riscurile pentru intimitatea dumneavoastra, sau daca drepturile altor persoane, altele decat dumneavoastra, ar fi incalcate. Alte motive pentru refuzul sau limitarea accesului pot include restrictiile impuse de legislatia in vigoare sau alte aspecte similare, indreptatite.

Aveti dreptul de modificare si stergere a datelor dumneavoastra cu caracter personal, in special a datelor incomplete sau inexacte de exemplu, in cazul in care unele dintre datele personale pe care le-ati furnizat (numar de telefon, adresa e-mail, persoana imputernicita etc.) nu mai sunt actuale.  
Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale pe care le procesam sunt viabile pentru utilizarea dorita si exacte, complete si actuale. In acest sens, ne bazam pe dumneavoastra sa actualizati si sa corectati datele personale in masura in care este necesar pentru scopurile pentru care  au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastra.
Solicitarile de accesare, modificare sau stergere a informatiilor vor fi tratate in termen de 30 de zile.

Aveti dreptul de restrictionare a prelucrarii, de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii. Acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare, cu exceptia acelor date pentru care prelucrarea reprezinta o obligatie legala.

Aveti dreptul de a solicita portabilitatea (exportul) datelor cu caracter personal. Putem limita sau refuza portabilitatea datelor cu caracter personal, in cazul in care eforturile sau cheltuielile de furnizare a accesului ar fi disproportionate fata de avantajele aduse in cazul respectiv.

Aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat.

Aveti dreptul de a inainta plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.), precum si de a va adresa justitiei, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare

7. Cui dezvaluim datele dumneavoastra si unde le trasferam?
Colaboram cu firme de curierat, procesatori autorizati de plati electronice si companii din domeniul internetului: Google, Facebook etc. - toate acestea, pentru o cat mai buna experienta cu site-ul nostru.


Putem impartasi datele dumneavoastra personale furnizorilor de servicii contractati in vederea procesarii si livrarii comenzilor (cum ar fi procesatorii de plati, furnizorii de servicii de curierat etc.), in vederea imbunatatirii experientei de utilizare a magazinului online (ex: Google Analytics etc.) sau oferirii de servicii in domeniul marketingului, reclamei si publicitatii (Google, Facebook, Mailchimp etc.), precum si in alte scopuri: servicii de contabilitate, avocatura, consultanta, afiliati, parteneri de afaceri etc. Dezvaluirea datelor se face in temeiul faptului ca serviciile necesare derularii afacerilor noastre nu pot fi prestate de catre noi. Depunem toate eforturile pentru a avea un angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. In cazul in care furnizorii nostri de servicii de gazduire, trimitere de newslettere sau alte servicii similare sunt transferate in afara spatiului economic european (SEE), se depun eforturi pentru a se asigura masuri de protectie adecvate.

Este posibil sa dezvaluim datele dumneavoastra personale, fie prin prescriptiile legii, proces legal, litigii si / sau solicitari din partea autoritatilor publice si guvernamentale din tara dumneavoastra de resedinta sau din afara acesteia. De asemenea, putem dezvalui informatii personale despre dumneavoastra daca stabilim ca dezvaluirea este in mod rezonabil necesara pentru a ne asigura respectarea termenilor si conditiilor noastre sau pentru a ne proteja operatiunile sau utilizatorii. Informatii relevante pot fi gasite si in anunturile referitoare la activitatile specifice de prelucrare a datelor.

De asemenea, putem transfera date personale in cazul unui audit, sau in cazul vanzarii ori transferarii totale sau partiale a afacerii sau activelor noastre (inclusiv in cazul unei fuziuni, achizitii, joint venture, reorganizare, dizolvare sau lichidare).

8. Cum asiguram securitatea datelor?
Siguranta datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Depunem toate eforturile necesare in acest sens
.

Luam masuri rezonabile si adecvate pentru a proteja datele personale de pierderi, utilizari incorecte si acces neautorizat, dezvaluire, modificare si distrugere, tinand cont de natura acestora. Luam toate masurile interne pentru a identifica si a asigura securitatea  informatiilor, masurile fiind verificate in mod regulat si adaptate la stadiul tehnicii. Compania noastra utilizeaza furnizori de servicii conexe cu notorietate in piata (ex: servicii de gazduire, servicii de dezvoltare software, solutii de marketing etc.) pentru indeplinirea acestui obiectiv.

9. Care este perioada de pastrare?
Pastram informatiile conform specificatiilor legale si atata timp cat dumneavoastra sunteti de acord.


Stocarea datelor cu caracter personal se face pe perioadele de timp specificate de legislatia in vigoare, in vederea mentinerii evidentelor legate de activitatile desfasurate, pentru protejarea drepturilor in justitie si exercitarea altor drepturi conform legii si contractelor incheiate, indeplinirea eventualelor cerinte de arhivare, in acord cu dispozitiile legale. Datele cu caracter personal necesare beneficierii de functionalitatile site-ului nostru si a activitatilor cu caracter promotional se stocheaza pe o perioada nedeterminata de timp, pana la stergerea contului dumneavoastra.

10. Cum tratam solicitarile minorilor?
NU prestam servicii si NU livram minorilor bunuri decat in cazurile exprese prevazute de lege.


Compania noastra NU urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor, cu varsta sub 16 ani. Nu realizam activitati promotionale de marketing direct catre minori.  

Orice persoana care ne furnizeaza datele personale garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu. In cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal pentru o persona care nu este majora, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta a acestui fapt.

Orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate. Minorii care au implinit varsta de 14 ani pot achizitiona servicii,  solicita si primi comunicatii de la compania noastra numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

11. Ce facem in cazul incidentelor de securitate?
Informarea dumneavoastra si a autoritatilor este primul pas. Remedierea situatiei aparute este prioritatea noastra.

In cazul in care survine o incalcare a datelor cu caracter personal vom notifica autoritatile competente pentru protectia datelor in termen de 72 de ore, in functie de gradul de risc pentru client sau pentru vizitatorul site-ului. Clientii afectati sau vizitatorii site-ului vor fi, de asemenea, notificati in legatura cu incalcarea.

Vom lua toate masurile necesare remedierii situatiilor aparute, in vederea protejarii drepturilor dumneavoastra.

12. Ce inregistrari se pastreaza?

Pastram inregistrari pentru a demonstra respectarea cerintelor prezentei politici.

Vom pastra inregistrari relevante despre:
a. scopul procesarii datelor cu caracter personal;
b. categoriile persoanelor vizate si ale datelor cu caracter personal prelucrate;
e. atunci cand este posibil, perioadele de pastrare preconizate pentru diferite categorii de date cu caracter personal;
f. o descriere generala a masurilor de securitate utilizate pentru protejarea datelor cu caracter personal;
g. exercitarea drepturilor pe care le aveti.

TERMENI SI CONDITII

Compania care administreaza magazinul online www.plantada.ro, denumit in continuare Plantada, este Santo Raphael Import Export SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/1123/2017 si avand Codul Unic de inregistrare: 37239482.

Folosirea acestui magazin online implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Santo Raphael Import Export SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

Dreptul de autor
Intregul continut al magazinului online Plantada - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Santo Raphael Import Export SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Santo Raphael Import Export SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la informatiile de pe magazinul online
Santo Raphael Import Export SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe magazinul online Plantada si nu le confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral magazinul online, de a reproduce partial sau integral magazinul online, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata magazinul online in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Santo Raphael Import Export SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
 
Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele si informatiile sunt oferite exact cum sunt transmise de catre producatori si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Santo Raphael Import Export SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui magazin online, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe magazinul online, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui magazin online si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. De asemenea, Santo Raphael Import Export SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate si nu isi asuma raspunderea pentru afisarea eronata a informatiilor privind disponibilitatea in stoc a produselor. Imaginile publicate pe magazinul online au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate, in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Santo Raphael Import Export SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul magazinului online (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, Santo Raphael Import Export SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile necorespunzatoare ale produselor prezentate in magazinul online Plantada, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia lui de catre reprezentantii fiecarei marci.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Santo Raphael Import Export SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Santo Raphael Import Export SRL de la clientul respectiv. Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe magazinul online, prin e-mail, telefonic sau alta metoda), acceptarea comenzii, adica incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul sau a documentelor de livrare puse la dispozitie de firma de curierat rapid. Factura fiscala tine loc de Contract de Vanzare-Cumparare. Lansarea comenzii, email-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii, discutiile telefonice, prin email sau alte metode, cu personalul Santo Raphael Import Export SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.
 
Limitarea raspunderii pentru preturi
Santo Raphael Import Export SRL isi rezerva dreptul de a modifica fara a anunta in prealabil oricare dintre preturile produselor, precum si de a elimina unele produse, de a le inlocui sau de a introduce altele noi. Preturile prezentate includ TVA (9% sau 19%), dar nu si cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres altfel pe magazinul online. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe magazinul online la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.
 
Limitarea raspunderii pentru livrare
Livrarea produselor se face oriunde in Romania, in termen de maxim 48 ore (2 zile lucratoare) si 3-5 zile lucratoare pentru comenzile Internationale din momentul confirmarii comenzii de catre personalul Santo Raphael Import Export SRL. Exceptie fac cazurile de forta majora (calamitati, dezastre naturale, drumuri impracticabile, accidente etc.). Santo Raphael Import Export SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea Clientilor.
Santo Raphael Import Export SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Santo Raphael Import Export SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romane. in cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, reprezentantul firmei de curierat va reveni inca o data. Daca nici de aceasta data nu poate efectua livrarea, va restabili contactul cu Santo Raphael Import Export SRL, iar comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
 
Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans, prin transfer bancar sau prin plata directa cu cardul, prin serviciile specializate de gestionare a platilor online, puse la dispozitia Clientilor pe pagina www.plantada.ro sau prin numerar, la livrarea produselor. Santo Raphael Import Export SRL isi rezerva dreptul ca, in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans, in baza unei facturi proforme emise si transmise Clientului prin mijloacele de comunicare stabilite de comun acord cu acesta. In cazul platilor prin transfer bancar dovada platii trebuie trimisa catre Santo Raphael Import Export SRL la adresa de e-mail office@plantada.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Santo Raphael Import Export SRL. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cardurilor de debit sau credit, agreate pentru efectuarea platilor online, atat pentru plata integrala precum si pentru platile in rate. In acest caz, Santo Raphael Import Export SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea, va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor.
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.
 
Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza magazinul online Plantada pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe magazinul online dupa aprobarea prealabila a administratorului. Santo Raphael Import Export SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe magazinul online comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Santo Raphael Import Export SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. in cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Santo Raphael Import Export SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui oriunde in lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe magazinul online, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Santo Raphael Import Export SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii magazinului online, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe magazinul online.
 
Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte magazine online, server, browser
Magazinul online Plantada este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Santo Raphael Import Export SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe magazinul online indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale magazinului online, setari, sau actualizari. Santo Raphael Import Export SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor programe de navigare (browser) pentru vizitarea magazinului online Plantada.
Santo Raphael Import Export SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura paginilor de internet care pot fi accesate prin legaturi de pe magazinul online Plantada. Pentru respectivele pagini, raspunderea integrala o poarta proprietarii acestora.
 
Dreptul de returnare a produselor
Clientul are dreptul de a notifica in scris Santo Raphael Import Export SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv anume, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre pentru care a fost facuta proba ori instalarea. Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 alin.7.
Orice astfel de cerere/notificare trebuie trimisa in scris la adresa office@plantada.ro.

Protectia datelor personale
Santo Raphael Import Export SRL respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza sau comanda produse pe acest site fiind inregistrata sub Nr. ______________ la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Santo Raphael Import Export SRL  va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: Inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea Dumneavoastra. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a va putea fi livrata comanda. Refuzul Dumneavoastra duce la imposibilitatea procesarii comenzilor lansate catre magazinul www.plantada.ro. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Santo Raphael Import Export SRL si sunt comunicate (partial) doar urmatorilor destinatari: Compania de curierat rapid care livreaza produsele, Compania care asigura service-ul, in cazul produselor care necesita instalare / interventii in termenul de garantie la domiciliu si institutiilor bancare sau financiare, in cazul platilor cu cardul (online sau direct în showroom). Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Santo Raphael Import Export SRL este necesar sa bifati casuta de abonare la newsletter in contul dv. pe www.plantada.ro. In cazul in care doriti ulterior sa renuntati sa primiti comunicari de la Santo Raphael Import Export SRL va rugam sa va dezabonati folosind link-ul de dezabonare existent in fiecare newsletter. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii sau la numarul de fax al societatii, care poate fi gasit in pagina de contact. Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dv. personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 
Securitatea datelor personale
Datele personale ale Dumneavoastra vor fi folosite de Santo Raphael Import Export SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site in conformitate cu prevederile legale. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Santo Raphael Import Export SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.
 
Securitatea informatiilor
Nivelul de securitate a tranzactiilor, a sesiunilor de cumparare si de introducere a datelor personale este in conformitate cu cerintele acestei industrii pe plan mondial. Acest magazin foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru prin securizarea platformei cu Cross-Site Scripting. Santo Raphael Import Export SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri, atacuri de tip “hacking” sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit magazinul.
 
Promotii si concursuri
Santo Raphael Import Export SRL stabilieste regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostiinta eventualilor participanti prin intermediul magazinului onlinei propriu sau prin mesaje folosind posta electronica. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Santo Raphael Import Export SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
 
Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Plantada sau de informatiile prezentate pe acest magazin online si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. in cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romane de judecata, Santo Raphael Import Export SRL alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.
Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

GAMA VARIATA DE PRODUSE

 dedicata sanatatii tale

LIVRARE GRATUITA

 Pentru comenzi mai mari de 200 lei

GARANTIA RETURULUI

 14 zile - banii inapoi

PLATI SIGURE

 euPlatesc si PayPal

O echipa dedicata starii tale de bine

Prin comercializarea produselor noastre, incurajam, intai de toate, mentinerea unei stari generale bune, pentru a nu fi nevoie mai tarziu de tratarea eventualelor afectiuni.
Pentru aceasta, iti aducem o gama larga de produse naturiste pentru recapatarea si mentinerea unei stari generale de bine.
Incercam sa strangem o mica parte din marea varietate de produse romanesti si sa le prezentam mai departe publicului larg, imbinand valorile traditionale cu descoperirile de ultim moment.