NU STII CE PRODUS SA ALEGI?
Ai o problema de sanatate si nu stii pentru ce remediu sa optezi? Specialistii nostri te vor ajuta cu cel mai bun sfat.
SCRIE-NE ACUM!
Despre noi

PLANTADA este un magazin online de produse naturiste, creat de oameni pasionati de o viata sanatoasa si armonioasa prin mijloace naturale.

PLANTADA inseamna o echipa tanara, profesionista, cu viziune, care crede in natura si in ceea ce aceasta poate oferi.

Satisfacerea nevoilor sanatatii clientilor nostri este principalul obiectiv pe care PLANTADA si l-a propus si l-a realizat timp de nu mai putin de 10 ani, obiectiv pe care continua sa-l urmareasca, cu incredere si daruire.

Una din caracteristicile gamei de produse PLANTADA, este reprezentata de cel mai bun raport calitate-pret, iar serviciile oferite de noi sunt pe masura asteptarilor tale: promptitudine, rapiditatea in livrarea comenzilor, suport specializat, consultatii de specialitate oferite de medici specialisti fitoterapeuti, diversitate de produse depozitate in conformitate cu cerintele legale in domeniu.

Suntem aici pentru tine, pentru a raspunde cu interes nevoilor tale, pentru a-ti oferi solutii posibile si eficiente.

GAMA VARIATA DE PRODUSE

 dedicata sanatatii tale

LIVRARE GRATUITA

 Pentru comenzi mai mari de 200 lei

GARANTIA RETURULUI

 14 zile - banii inapoi

PLATI SIGURE

 euPlatesc si PayPal

O echipa dedicata starii tale de bine

Prin comercializarea produselor noastre, incurajam, intai de toate, mentinerea unei stari generale bune, pentru a nu fi nevoie mai tarziu de tratarea eventualelor afectiuni.
Pentru aceasta, iti aducem o gama larga de produse naturiste pentru recapatarea si mentinerea unei stari generale de bine.
Incercam sa strangem o mica parte din marea varietate de produse romanesti si sa le prezentam mai departe publicului larg, imbinand valorile traditionale cu descoperirile de ultim moment.